OVER ONS

  • Pancake Crumble caravan
  • Pancake Crumble caravan
  • Pancake Crumble caravan

Pannenkoek maar dan anders!

Hier ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een unieke mobiele cateraar. Want Pancake Crumble is Pannenkoek, maar dan een beetje anders! Het is een verassende en creatieve lekkernij op festivals, feesten, bruiloften en (bedrijfs)evenementen. Zowel zoet als hartig, voor jong én oud!

EN VOORAL…. het wordt met liefde gemaakt & met een glimlach geserveerd vanuit een bijzonder charmante OLDTIMERCARAVAN met MINIRESTAURANT.


Poffertjes

Maar nu denk je, wij willen poffertjes…. Ook dan zit je goed bij ons. Door het ‘verknippen’ in de pan en het luchtige beslag dat wij gebruiken noemen wij onze variant met roomboter en poedersuiker ‘Vierkante Poffertjes’. Met je ogen dicht proef je namelijk geen verschil!


Op lokatie

DE PANCAKE CRUMBLE CARAVAN BIJ U OP LOCATIE

Verjaardag, tuinfeest, bruiloft, (bedrijfs)evenement, festival, of….

Verzint u het maar. Wij komen graag met onze unieke PANCAKE CRUMBLE CARAVAN bij u op locatie om de heerlijkste Pancake Crumble te bakken. Geheel naar uw wensen en passend bij elke gelegenheid. En oh ja…. de caravan is natuurlijk brandveilig uitgerust met CE-goedgekeurde branders op propaangas. En ook niet onbelangrijk, wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht alsmede bij de Voedsel- en Waren Autoriteit en zijn HACCP gecertificeerd.


En wat kost dat dan?

Dat is afhankelijk van uw wensen en daarin is alles bespreekbaar. U kunt ons bijvoorbeeld uitnodigen om op uw feest, evenement of markt te komen staan. Wij verkopen dan pannenkoeken aan de mensen die iets bij ons bestellen. Een andere mogelijkheid is dat u ons inhuurt zodat uw gasten of bezoekers geen kosten hebben.

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft of als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.
CONTACT

DELEN

INFO

Leuke weetjes over pannenkoeken

Wist je dat 80% van de Nederlanders zijn pannenkoek oprolt voor het eten. Nou wij niet dus, wij verknippen hem!

Wist je dat 11.000 Nederlanders 'Pannenkoek' als achternaam hebben? Ben jij daar een van? Laat je ID zien en je krijgt hem voor niks, Pannenkoek!

Wist je dat de Pannenkoek met Spek en Stroop de populairste pannenkoek van Nederland is? Onze hardloper is de 'Vierkante Poffertjes', met roomboter en poedersuiker. Runner up is de Spek & Kaas!